keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Fisherman Tours and Travels + muuta arkea

Iltapäivää! 

Ajattelimme kertoa vähän työssäoppimispaikastamme Fisherman toursilla, ja muutenkin "päivärutiineista". Arkipäivämme lähtee käyntiin niin, että menemme syömään noin 200m päähän uuteen kreikkalaistyyliseen Odysseyhyn, johon TVL talo on tehnyt sopimuksen meidän ruokailusta, eli toisin sanoen aamupala ja lounas/päivällinen on meille ilmainen. Odysseyn omistaa ihana pariskunta, joka asustaa ravintolansa yläpuolella, ja joka päivä koemme itsemme erittäin tervetulleiksi. Usein heidän herttainen 8-vuotias tyttärensä pitää meille seuraa syödessämme. :)

Työt matkatoimisto Fisherman Toursilla alkaa klo 8:00, ja päivä alkaa mukavasti rupatellen. Lounastauko on kokonaiset kaksi tuntia klo 12-14, ja päivä päättyy klo 16. Olemme työskennelleet Fishermanilla nyt vain kokonaiset kolme päivää. Työtehtäviimme ovat tähän mennessä kuuluneet kuljetusten varausvahvistusten ylöskirjoittaminen, asiakkaiden lentoaikataulujen muutosten tekeminen, sekä heidän majoitukseen liittyvien seikkojen kirjaaminen.





Iltapäivällä usein pyöritään täällä Stone Townissa ja yritetään tutustua kylään ja ravintoloihin. Stone Townissa tosiaan on yli 200 000 asukasta, ja näille se on kuulemma todella vähän, eikä tätä lasketa kaupungiksi ollenkaan. Ihmiset ovat useimmiten melko tungettelevia ja huutelevat paljon perään. Meitä usein luullaan kaksosiksi tai vähintäänkin siskoksiksi, näytetään kuulemma niin samalta! Edward onkin nimennyt meidät paikallisilla nimillä Asha ja Aisha. :D


Seuraavaksi suuntaamme päivälliselle johonkin paikalliseen ravintolaan, ja iltakävelylle kalamarkkinoille. Badai! (Heippa!)

Terkuin ME. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti