perjantai 29. huhtikuuta 2016

Jambo!

Eipä ollakaan kirjoitettu pitkään aikaan! Meille ei ole tapahtunut kyllä mitään kummoista, ollaan oltu paljon töissä ja viime viikonloppuna käväistiin Kendwassa. Töissä Fishermanilla ollaan päästy vihdoin tekemään töitä koneen ääreen, mm. tekemään hotellivarauskia ja vastailemaan sähköpostiviesteihin. Töissä on siis sujunut kivasti, ja meidät kutsuttiinkin lauantaiksi Blue Safarille työporukan kesken. Harmi vaan, että reissu peruttiin huonon säiden vuoksi! Ensi viikolla kuitenkin lupausten mukaan pitäisi safarin järjestyä, joten toivotaan parasta!




Viikonloppuna lähdimme tosiaan saaren pohjoisosaan Kendwaan, jossa kaikki sujui loistavasti ja päästiin nauttimaan kuuluisista Full Moon Partyista. Tapahtuma sujui yllättävän rauhallisesti, ehkä tämänhetkinen low season vaikutti asiaan, sillä porukkaa ei ollut paikalla hirveän paljoa. Hauskaa kuitenkin oli. Meillä oli varattu hotellihuone Kendwa Rocks nimisestä paikasta, ja sunnuntai aamuna sitten lähdimme aamu-uinnille. Kendwassa oli aivan ihanat rannat, ja reissu oli todella mahtava!





Tällä viikolla on satanut paljon, ja olemme kuulleet ikäviä uutisia: täällä jyllää nyt kolera. Stone Townissa tilanne ei ole niin paha, vaikkakin monia paikallisia ravintoloita on suljettu. Stone Townin lähistöllä on kuitenkin kuollut useita kymmeniä paikallisia tautiin, ja tällä hetkellä hieman kuumotellaan, ettei omalle kohdalle iskisi! Ollaan kuitenkin oltu todella tarkkoja sen suhteen, että mitä suuhun laitetaan. Lähipäivinä ilmoittelemme itsestämme uudestaan kuvien kera! Nyt suunta vie lähimpään ravintolaan illalliselle. :)

Terveisin ME

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti